A halhatatlan sportolók új tagot választottak

A Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete a MOB székházában tartotta rendkívüli közgyűlését, melynek összehívása dr. Fenyvesi Csaba, háromszoros olimpiai bajnok vívó halála miatt vált szükségessé.

A jelenlévők első napirendi pontként beválasztották az egyesület elnökségébe Nagy Timea kétszeres olimpia bajnok párbajtőrvívót, hiszen egy hely az elnökségben is szabad volt. A vezető grémium első embere továbbra is az olimpiai bajnok vízilabdázó dr. Kárpáti György, a Nemzet Sportolója.

(A képen balról, álló sor: dr. Kárpáti György (elnök), Faragó Tamás, Gyulay Zsolt, dr. Török Ferenc, Nagy Timea, Wichmann Tamás, dr. Kamuti Jenő. Ülnek: Rejtő Ildikó, Földi Imre, Keleti Ágnes, a képről hiányzik a szavazók közül Polgár Judit.)

Mint az eseményen jelenlévő dr. Kamuti Jenő a mob.hu-nak arról beszámolt, a második napirendi pontban több javaslat is érkezett a megüresedett helyre: volt, aki labdarúgót, volt, ki kajak-kenu versenyzőt és volt, aki teniszezőt látott volna szívesen a tagságban.

"A döntés megtörtént, ennek eredményét azonban a jövő év elején tartandó hagyományos vacsorán jelentjük be ünnepélyesen a nyilvánosságnak" - tájékoztatott az olimpiai ezüstérmes vívó.

Forrás: mob.hu