A Jászberényi Nagyboldogasszony Kéttannyelvű Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Középiskola sport napjára kapott meghívást Nagy Tímea és Wichmann Tamás

Több, mint 500 középiskolás volt kíváncsi bajnokaink gondolataira sportpályafutásukról. Az Intézmény vezetése nevében Demeter Sándor igazgató úr köszöntötte bajnokainkat. A Timi és Tamás versenyzői multját felelevenítő filmbejátszások után sok kérdés fogalmazódott meg:

Mennyire maradt meg az életükben a sport, hogyan tudták összeegyeztetni a tanulást és az élsportot, milyen érzés példaképnek lenni, milyen lemondásokkal járt választott sportáguk?

Bajnokaink kiemelték, fontos volt számukra, hogy rendszeresen kitűzzenek egy olyan célt, ami szinte elérhetetlennek tűnik, mert ezen célok elérése jelentett a legtöbbet számukra napjainkban is.

Sok mindenre nevel a sport, többek között arra is, hogy hiába teszünk meg mindent, nem mindig jön ki az a teljesítmény amit elvárunk magunktól. A találkozó kvízjátékkal dedikációval és közös fotózással zárult.