Balatonakarattyán a Honvédelmi Táborba kaptak meghívást bajnokaink

Schucha Ádám százados úr, a tábor parancsnoka köszöntője után Füleky András, a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete igazgatója ismertette a klub célkitűzéseit, napi tevékenységét, hogyan lehet bekerülni a tagjai közé, majd bemutatta a két olimpiai bajnokot, Rejtő Ildikót és Vaskuti Istvánt, majd film bejátszásban is bemutatkozott a két olimpikon.

Ildikó és István is megemlékezett a kezdetekről, hogyan és miért választották sportágukat, milyen nehézségekkel kellett megküzdeniük mire eljutottak a dobogó legfelső fokáig. Mind a ketten kiemelték, mennyire fontos volt számukra, hogy csapatban versenyeznek, bár a vívás és a kenu is egyéni sportágnak számít de a csapattársak ösztönzése, a közös teherviselés nagyban segítette eredményességüket.

István elhozta és körbe adta a Nemzetközi Fair Play díját, elmesélte a díj megszerzésének különleges történetét.

Izgalmas kérdések is felmerültek a hallgatóság részéről, pl. milyen testi adottságokra volt szükségük az eredményes versenyzéshez, mit ehettek - ihattak a felkészülési és versenyidőszakban?

Természetesen most is volt kvízjáték, ahol az Egyesület számozott díszalbumát és a klub tagjairól készült dokumentumfilmet lehetett nyerni.
A találkozó dedikációval és közös fotózással zárult.